Dorn-Breuss gerincmasszázs

Tudja ön, hogy miért fontos, hogy a gerincoszlopa megfelelően mozgékony, rugalmas legyen és a körülötte lévő izomcsoportok jó vérellátással rendelkezzenek?

A csigolyákból kiinduló idegpályák egy–egy létfontosságú szervvel állnak kapcsolatban. Ha a csigolyák elmozdulnak, akkor a belőlük kiinduló ideg energiapálya blokkolódik így a hozzá tartozó szerv tápanyag, energia, és vérellátása csökken, ami az adott szerv megbetegedését vonja maga után. Sokan nem is gondolnák, hogy pl. a szívpanaszuk csigolyaelmozdulásból adódik. Amíg még nem károsodott a terület addig a hagyományos orvoslás műszeres vizsgálatokkal sem tudja kimutatni, hogy pl., miért fáj a szív, vagy miért zsibbad a kéz. Ezen a ponton még csak energetikailag blokkolódik a pálya. Ha ez az állapot hosszan fennáll, akkor következik a műszeres vizsgálatokkal kimutatható tünetek megjelenése. Ilyenkor a szerv már beteg!

Ez a masszázs az érzelmi és egyéb fizikai behatások során kialakult blokkokat oldja, így sok esetben megtörtént, hogy egy teljesen más jellegű (pl. olvasási nehézségek) probléma is megoldódott a gerincoszlop kezelése után.

Súlyos csontritkulás esetén nem alkalmazható!

Áraink:

Konzultáció: egészség, táplálkozás:1- 1 ½ óra 17.000 Ft                

Gerincmasszázs: 13.000 Ft                                                                        

Nyirokmasszázs: 50 perc comb, has, fenék 13.000 Ft                         

Teljes testmasszázs: 16.000 Ft                                                                 

Cellulit masszázs : 40 perc: 12.000 Ft                                                      

Frekvencia terápia: 8.000 Ft/alkalom; 10 alkalmas bérlet: 70.000 Ft