Hogyan tudsz boldoggá tenni egy nőt?

Arról már írtam, hogy milyen társat szeretnének a férfiak, de az igazságosság azt diktálja, hogy most a nők kívánságaival is foglalkozzunk. Szándékosan nem elvárásokról szeretnék most beszélni, mert azokkal egy párkapcsolatban nem fogunk sokra menni. Akivel szemben elvárásokat támasztunk, arra egy folyamatos terhet teszünk amit megfelelési kényszerként fog megélni. Ha szeretnénk valamit a párunktól azt kizárólag a kéréshez társított érzéseinken át tudjuk kommunikálni. Ilyen mondat pl.”Annyira jól esene…vagy Boldoggá tennél ha…”
Nos nézzük, mi az ami boldoggá tud tenni egy nőt:
Szükségünk van elismerésetekre. Ezt az évek múlásával el szokták felejteni a férfiak, aminek a következménye, hogy ilyenkor a nők másoktól zsebelik be a bókokat.
Szeretnénk biztonságban érezni magunkat mellettetek.(Szavahihető megbízható társra vágyunk)

Szeretnénk, ha figyelmesek lennétek velünk és megadnátok azt a tiszteletet ami minden korban megilletett egy nőt. Pl. Felsegítenétek ránk a kabátot, ha kinyitnátok a kocsi ajtaját, sőt minden genderfeminista elmélettel ellentétben szeretnénk, ha az ajtóban előre engednétek bennünket, a széket alánk segítenétek az étteremben, esőben fölénk tartanátok az esernyőt, ha fázunk ránkterítenétek a kabátotokat stb.

Szeretnénk azt is, ha védelmeznétek bennünket a ránk leselkedő veszedelmektől mint pl. a pók vagy a hernyó.
Büszkék lennénk rátok, ha észrevennétek a nehéz szatyrot a kezünkben.
Hálásak lennénk érte, ha nem nekünk kellene a kőművesekkel és az autószerelőkkel tárgyalni.
Boldogok lennénk, ha elismernétek, hogy a gyermeknevelés és a házimunka embert próbáló tevékenység és alkalomadtán segítenétek is ezek menedzselésében.
Szeretnénk erős vállaitokon megpihenni és elmondani azt, ami a lelkünket bántja. Csak megértésre és meghallgatásra vágyunk.
Jó lenne többször hallani azt, hogy fontosak vagyunk az életetekben.
Néha egy szál virággal jelezhetnétek, hogy gondoltok ránk.
Nem várjuk el, hogy edzőtermekben kockásra gyúrjátok ki magatokat
Nincs szükségünk arra, hogy gazdagok és felsővezetők legyetek. (Az értelem, az intelligencia és az érzelmi intelligencia mindent visz)
Nem vágyunk luxusautóra, luxuséletre.
Egyszerűen boldogok szeretnénk lenni mellettetek! Ez a záloga a ti és a család boldogságának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük